Investigador/ora

Guillem X. Pons

13 juliol 2010 | Investigador/ora

Sóc doctor en Ciències Biològiques i professor del Departament de Ciències de la Terra

Sóc doctor en Ciències Biològiques per la Universitat de les Illes Balears, i professor del Departament de Ciències de la Terra. La meva tasca docent l’he decantat cap a la Biogeografia, la gestió i planificació d’espais naturals i la geomorfologia de sistemes dunars. Sóc l’investigador principal del grup de recerca GEOMED.

Sóc membre de la junta de la Societat d’Història Natural de les Balears, essent l’editor de la seva revista científica. També sóc membre del consell editorial de la revista Territoris del Departament de Ciències de la Terra, de l’Anuari Ornitològic de les Balears del GOB (Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa), de la revista ENDINS de la Federació Balear d’Espeleologia i de la col·lecció BRI Quaderns de Natura de les Balears.

He escrit el llibre Fauna endèmica de les Illes Balears, Les papallones diürnes de les Balears i sóc també editor de distintes monografies: Estat del Medi Ambient a les Illes Balears, L’avifauna del parc nacional de l’arxipèlag de Cabrera, Canvi climàtic: passat, present i futur, Geomorfologia Litoral i Quaternari – homenatge a Joan Cuerda Barceló.

Diari de recerca

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.