Investigador/ora

Núria

11 novembre 2007 | Investigador/ora

Professora Titular interina d'escola universitària de la Universitat de Barcelona. És especialista en numismàtica. Doctorada amb la tesi titulada "Els tresors amb moneda romano-republicana de la península ibèrica". Pertany al Grup de Recerca d'Arqueologia Clàssica, Protohistòrica i Egípcia de la Universitat de Barcelona en el que ha participat en diversos projectes de recerca finançats pel Secretariado de Universidades e Investigación (Programa Sectorial de Promoción General del Conocimiento) tant a territori català, com a les Illes Balears… Així mateix també forma part dels equips científics de missions arqueològiques internacionals com  el del jaciment de  Lixus (Marroc).

Ha publicat nombrosos articles especialitzats a revistes de reconeguda difusió i prestigi així com ha col·laborat en la publicació de monografies tractant generalment aspectes relacionats amb el seu camp d'especialització: la numismàtica.

Dins de la Missió arqueològica a Althiburos supervisa i s'encarrega de l'estudi numismàtic col·laborant en les tasques d'excavació.

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.