Investigador/ora

Daniel

11 novembre 2007 | Investigador/ora

Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona l'any 2004, s'ha especialitzat en estudis paleocarpològics dins la disciplina de l'arqueobotànica dins del departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia; havent ja realitzat el Treball del Diploma d'Estudis Avançats (D. E. A.) dins el Doctorat Ciències de l'Antiguitat en el bienni 2004-2006 amb el títol L'agricultura protohistòrica des d'una perspectiva arqueobotànica (llavors i fruits). Estudi de l'assentament del Turó de la Font de la Canya (Avinyonet del Penedès, Alt Penedès). La seva formació en el camp de l'arqueobotànica ha anat a càrrec de la Professora Dra. Natàlia Alonso del Grup d'Investigacions Prehistòriques de la Universitat de Lleida.

Ha dirigit diverses excavacions arqueològiques al territori català i, dins la seva especialitat, s'ha encarregat de la recollida, neteja i tria de les mostres paleocarpològiques de jaciments tant nacionals com internacionals de gran importància com Lattes (Herault, França), en el trienni 2007-2009, contractat per el CNRS (Centre National de la Recherche Scientifique); i, així mateix ha supervisat, coordinat i realitzat  la totalitat de l'estudi paleocarpològic de molts altres jaciments com en el cas del nostre jaciment tunisià d'Althiburos (El M'Deina, Dahmani, El Kef).

Així mateix, ha publicat més d'una desena d'articles en revistes especialitzades tant de temàtica arqueològica com arqueobotànica.

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.