Investigador/ora

Natàlia Moragas Segura

15 març 2011 | Investigador/ora

Qui ets i què fas?
Em dic Natàlia i sóc professora d’Història d’Amèrica al Departament de Historia i Arqueologia a la Universitat de Barcelona. Dono classes a la facultat d’Història sobre Amèrica. Com a investigadora sóc arqueòloga i la meva recerca està centrada a Mèxic però… ja ho veieu, amb alguna escapada al Brasil.
Recomana’ns un llibre… Ven y dime como vives, d’Agatha Christie.
Recomana’ns un museu o un centre divulgatiu… Uffff, n’hi ha tants! M’agraden molt els museus com el de les Mines de Gavà o la Ciutadella de Calafell, que està aprop de casa meva.
Vaig decidir fer-me arqueòloga per… pura i simple curiositat.
El que m’agrada de fer recerca és... la feina amb l’equip, els petits reptes quotidians que et fan conèixer a tu mateixa una mica més i també els petits misteris del passat que vas resolent poc a poc.
A la meva discografia no hi falta… Queen!!! Però també les músiques dels països que visito. Aquest any he descobert el forró dels nord-est del Brasil.
Quan arribo a casa el primer que faig és… saludar a la meva gata. Sempre la tinc a la porta d’entrada quan arribo a casa.
Entre els meus llibres no hi poden faltar… novel.les d’aventures.
El meu lloc preferit per perdre’m és… qualsevol lloc a la natura, amb poca gent. Pot ser una vall del Pirineu o una platja a Veracruz…
M’apassiona la meva feina perquè… encara em maravella veure com el passat es transforma en present a les meves mans.
Per esbargir-me no hi ha res com… la bona companyia.
El viatge que em va encantar va ser… n’hi ha molts! Egipte, Mèxic, Brasil…
 

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.