Investigador/ora

Silvia G. Acinas

11 maig 2011 | Investigador/ora


Qui ets i què fas?

Sóc biòloga molecular i investigadora Ramon y Cajal en el ICM des del 2007. Des de 2009 coordino el bloc de bacteris (TANIT) dins del projecte internacional TARA Oceans.

Recomana’ns un llibre de divulgació científica… Brock Biology of Microorganisms de Michael T. Madigan, John M. Martinko i Jack Parker.

Recomana’ns un museu o un centre divulgatiu… L’Oceanogràfic de València.

Vaig decidir fer-me científica perquè… ja des de petita era molt curiosa i m’encantava la natura. També, gràcies a les classes d’un professor de Microbiologia em va apassionar la idea de treballar en un laboratori estudiant els bacteris marins.

Entre els meus llibres no hi pot faltar… La travesura de la niña mala de Mario Vargas Llosa.

El que m’agrada de fer recerca al mar és… estar en contacte amb el mar i la naturalesa i treballar en equip. Pensar que estàs contribuint amb un granet de sorra a l’estudi de la gran diversitat dels microorganismes marins.

El meu lloc preferit per perdre’m és… la platja.

M’apassiona… viatjar, estar amb els meus éssers estimats i amics i tenir la sort de treballar amb allò que m’apassiona i amb gent que admiro.

El viatge que em va encantar va ser… a Namibia.

Una ciutat especial… New York.

Una petita meravella que sovint tenim molt a prop i podem ignorar és… el so del mar…

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.