Investigador/ora

Francisco Miguel Cornejo Castillo

26 abril 2011 | Investigador/ora

Qui ets i què fas?
Vaig obtenir la llicenciatura en Biologia a la Universitat de Santiago de Compostela, on em vaig orientar cap a la branca de biologia molecular. Actualment realitzo la tesi doctoral enfocada a l’anàlisi de la microdiversitat genòmica en poblacions de cianobacteris, concretament en poblacions del gènere Pseudanabaena.

Recomana’ns un llibre i un web de divulgació científica…

Llibre: The vanishing face of Gaia (James Lovelock).
Web: ICM divulga 

Recomana’ns un museu o un centre divulgatiu… el Museo de Historia Natural de Madrid.

Vaig decidir fer-me científic perquè… és com un joc, et planteges una sèrie de preguntes sobre un tema i has de buscar el camí adequat per respondre-les. Però, a mesura que trobes les respostes a aquestes preguntes sorgeixen nous dubtes, de manera que es converteix en un joc dinàmic que, al final, acaba per enganxar-te.

El que m’agrada de fer recerca al mar és… a mi m’apassiona el món de la biologia molecular, però el més bonic de fer biologia molecular amb mostres marines és que també tens l’oportunitat de fer campanyes oceanogràfiques.

El meu lloc preferit per perdre’m és… les platges de la província de Cadis.

Una ciutat especial… Santiago de Compostela.

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.