Investigador/ora

Isabel Ferrera

11 maig 2011 | Investigador/ora

Qui ets i què fas?

Sóc investigadora post doctoral a l’Institut de Ciències del Mar i estudio la diversitat i la funció al mar dels bacteris foto heterotròfics, és a dir, aquells bacteris que poden utilitzar tant la material orgànica com la llum per a obtenir energia.

Recomana’ns un llibre i un web de divulgació científica… us recomano el llibre Seen and unseen: discovering the microbes of Yellowstone (K.B. Sheehan, D. J. Patterson, B. Leigh Dicks, J.M. Henson) que tracta sobre els microorganisms termòfils del Parc Nacional de Yellowstone, i la web de divulgació ICM Divulga.

Recomana’ns un museu o un centre divulgatiu… el CosmoCaixa.

Vaig decidir fer-me científica perquè… des de l’ Institut m’apassionava la Biologia i volia dedicar-me a una carrera professional que em permetés gaudir cada dia de la feina.

Entre els meus llibres no hi pot faltar… el Petit Príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry. 

El que m’agrada de fer recerca al mar és… d’una banda que em permet embarcar-me i navegar a llocs interessants i d’altra, perquè degut a la seva immensitat, un petit descobriment pot tenir un gran impacte sobre com entenem el funcionament del nostre planeta.

El meu lloc preferit per perdre’m és… l’Alt Empordà.

M’apassiona…  viatjar i conèixer altres cultures.

El viatge que em va encantar va ser… a Colòmbia.

Una ciutat especial… Paris.

Una petita meravella que sovint tenim molt a prop i podem ignorar és… la bellesa de tots aquells organismes que són invisibles als nostres ulls.

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.