Investigador/ora

Nagore Sampedro Roig

19 setembre 2012 | Investigador/ora

M’apassiona viatjar, anar a veure diferents ecosistemes i la seva fauna en estat salvatge..

Sóc biòloga i treballo de titulada superior a l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona. Estudio les espècies del fitoplàncton marí, sobretot les tòxiques o nocives i les problemàtiques que poden generar.

Recomana’ns un llibre… El Lladre de cervells, de Pere Estupinyà.

Recomana’ns un museu… el Museo de las Ciencias Príncipe Felipe de València

Vaig decidir fer-me científic perquè… suposo que com tota la gent dedicada a la ciència tenim curiositat per entendre tot allò que ens envolta, i ens agrada poder desxifrar encara que sigui una petita part de la immensitat d’enigmes existents fent així una molt petita però necessària aportació al coneixement de la humanitat.

Entre els meus llibres no hi pot faltar... El sueño de África de Javier Reverte

El que m’agrada de fer recerca en el mar és… anar a mostrejar, descobrir noves espècies microscòpiques, aconseguir entendre el que passa sota el mar..

El meu lloc preferit per perdre’m és… a la Vall d’Àger.

M’apassiona… viatjar, anar a veure diferents ecosistemes i la seva fauna en estat salvatge..

El viatge que em va encantar va ser... Hi ha dos que hi tinc un especial record, un va ser el primer “gran viatge” amb els meus pares i la meva germana que vam anar fins el Cap Nord amb caravana amb l’objectiu de veure un espectacular eclipsi total de Sol des de Joensuu (Finlàndia). L’altre un cop ja era biòloga per la ruta del llac Victoria, a veure la fauna salvatge d’alguns del grans parcs d’ Uganda , Kenya i Tanzània..

Una ciutat especial… Hanoi per la seva autenticitat i San Francisco.

Una petita meravella que sovint tenim molt a prop i podem ignorar és… el cel en completa foscor

 

 

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.