Investigador/ora

Maria Teresa Escalas

27 novembre 2006 | Investigador/ora

L'any 1993 es va doctorar en Ciències Químiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És professora del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències de la Facultat de Ciències de l’Educació de la mateixa universitat (UAB). Coordina el programa Doctorado Interuniversitario en Educación Ambiental i participa en els programes de doctorat en didàctica de la matemàtica i de les ciències i en el de ciències ambientals de la UAB .

Ha treballat en divulgació científica en diversos mitjans entre ells a La Vanguardia: 1993-1996. És coautora de llibres de ciències de caràcter didàctic i divulgatiu i de publicacions sobre comunicació científica i educació ambiental. Coordina el Grup de Difusió de la Ciència, dedicat a projectes de recerca, de cooperació  i accions en el camp de la divulgació científica i del medi ambient, centrats especialment en la comunicació i la participació social en la ciència i el mediambient, a Catalunya, Espanya, Europa i a l’àrea mediterrània. Es tracta de projectes finançats pel Ministerio de Educación y Ciencia, per la Direcció General d’Universitats de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Asuntos Exteriores.

Forma part de: l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental (UAB); l’Associació Catalana de Comunicació Científica;  la xarxa d’educació per la sostenibilitat; la Plataforma Ciència-Societat, formada per representants dels col·legis professionals; el Consell Català de Comunicació Científica, Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació-Dursi.

És membre del Consell Assessor de Recerca en Acció.

 

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.