Investigador/ora

Irene Figueroa Aguilar

09 maig 2012 | Investigador/ora

 “Sóc biòloga especialitzada en biologia animal”

 

Em dic Irene Figueroa Aguilar. Sóc biòloga especialitzada en biologia animal, amb un màster en ecologia terrestre. Actualment estic realitzant la tesi doctoral al CREAF sobre la marmota alpina al Pirineu, espècie amb la qual porto treballant des de l’any 2008.

 

Recomana’ns un llibre, i un web de divulgació científica: el llibre és La Història més bella del món, de Hubert Reeves, Joël de Rosnay, Yves Coppens i Dominique Simonnet. La web del GROC (Grup de Recerca d’Opistobranquis de Catalunya) www.opistobranquis.org.

Recomana’ns un museu o un centre divulgatiu: Museu de Ciències Naturals de Granollers.

El que m’agrada de fer recerca en ecologia animal és poder passar molt de temps al camp, observant i intentant entendre part del funcionament de la natura.

A la meva discografia no hi falta en Bruce Springsteen.

El meu lloc preferit per perdre’m és al mar fent immersió.

M’apassiona sortir a intentar observar fauna, perquè m’emociona la incertesa del que serem capaços de trobar.

El viatge que em va encantar va ser a la Selva d’Equador.

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.