Investigador/ora

Daniel Burgas i Riera

01 desembre 0201 | Investigador/ora

Qui ets i què fas? Doctor en Biologia i apassionat de la natura. Investigo què fa que trobem unes espècies en comptes d’unes altres en determinats llocs i com podem preservar millor les espècies.
Recomana’ns un llibre i un web de divulgació científica… “The Sixth Extinction: An Unnatural History” d’Elizabeth Kolbert. Llegeixo diferents blogs de http://scienceblogs.com/ (en anglès). Per exemple, el blog http://scienceblogs.com/startswithabang/ és molt accessible malgrat la complexitat dels temes que tracta (física). A part, la plataforma TED  va bé per relaxar-se durant petites estones lliures mirant xerrades ben preparades i interessants.
Recomana’ns un museu o un centre divulgatiu…  el Museu de la Mediterrània, a Torroella de Montgrí (Girona); una petita joia local que sovint passa desapercebuda als visitants de la zona.
Vaig decidir fer-me científic perquè…  sempre he tingut curiositat per saber per què les coses són tal com són.
El meu lloc preferit per perdre’m és…    raconades de l’Empordà.
M’apassiona…   la fotografia.
El viatge que em va encantar va ser…  Nova Zelanda.
Una petita meravella que sovint tenim molt a prop i podem ignorar és…  la impressionant diversitat de formes i espècies en els primers metres de fondària del mar.

1 Comentari

  1. jawad el ghaoual

    Hola em dic MIqueli Jawad et escrivim d’esde Ulldecona ,Catalunya ,Tarragona, i et vull dir que anatros tambe ens agarada la naturalesa i espero que hem contestes molt pronte .

    Respon

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.