Investigador/ora

Rosa

01 juliol 2008 | Investigador/ora

Sóc dissenyadora gràfica. Treballo de manera independent en projectes de tipus social, cultural i educatiu. Alguns dels meus clients són el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, el CaixaForum, així com empreses de Gestió Cultural. També realitzo una activitat docent a mitja jornada com a professora de projectes a l’Escola Superior de disseny BAU -Universitat de Vic-.

He col·laborat en la conceptualització i desenvolupament d’exposicions, llibres i tallers per a l’Ajuntament de Terrassa, La Fundació “la Caixa” i l’Ajuntament de Portbou i l’ajuntament de Roses. Col·laboro en diversos projectes editorials amb articles de difusió sobre disseny gràfic i sóc membre actiu del col·lectiu GRRR des de l’any 95, col·lectiu que edita una revista especialitzada en disseny gràfic i que gestiona l’escola GRRR, un espai d’intercanvi de coneixement.

Des de l’any 2005, sóc secretària a la junta gestora del FAD (Foment de les Arts i el Disseny) on he participat activament en un projecte d’Internacionalització del disseny anomenat TerminalB.org i en un altre de beques per a la recerca en disseny, La Incubadora del FAD.

L’any 2008, hem fundat el Grup de Recerca Tecnologies de la Informació i Paisatge , on estem desenvolupant, d’entre altres, un projecte de senyalització del patrimoni cultural de Roses (Girona) basat en les Tecnologies Wiki i QR-code, que cerca millorar la vinculació de la ciutadania amb el seu patrimoni -històric, natural i humà-.

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.