Diari de recerca

7. Anem a l’ESOF 2008!

16 juliol 2008 | Diari de recerca

Un fòrum per compartir la ciència!

Des d’avui mateix, et convidem a submergir-te en aquest esdeveniment! Comença a decidir què vols descobrir, en què vols participar i què no et vols perdre!

Tal com et comentàvem a principis d’aquest estiu, la recerca no és aliena a aquesta època de l’any. De fet, la recerca continua. Els professionals de distintes disciplines es troben per tal de compartir experiències i coneixements. I és el que et volem mostrar i viure amb tu. Per això, avui ens preparem per a gaudir de l’ESOF 2008: els propers 18-22 de juliol Barcelona serà l’escenari d’un gran debat científic!

De fet, organitzar un esdeveniment d’aquesta mena és possible mercès a l’equip que hi treballa al seu darrere. En aquest cas, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació juntament amb l’EuroScience han estat les institucions responsables de fer-ho possible.
La Fira de Barcelona, a Montjuïc, serà el punt de trobada entre les comunitats: científica, estudiantil, educativa, divulgadora, política, periodística, industrial, empresària..,, i la ciutadania, de la qual tothom en forma part.
Es tractaran diferents temàtiques tal com la ment humana, el cos humà, el planeta Terra, la matèria i l’univers,… I perquè hi pugui participar tothom es mostraran de maneres tan diverses com tallers, obres de teatre, debats, xerrades, concerts, exposicions…
Al llarg d’aquests dies i durant tot el cap de setmana es presenten un munt d’activitats! N’hi ha 70 de divulgació científica de caràcter gratuït dirigides al públic en general i especialment al jovent.
Comença per a descobrir la primera activitat que serà demà mateix a la tarda:
El vaixell de la ciència
I no t’ho perdis!
Ens veurem a l’ESOF!
L’equip editor de Recerca en Acció

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.