Investigador/ora

Oscar

26 octubre 2009 | Investigador/ora

Qui ets i què fas?

Em dic Oscar Sanisidro, em vaig graduar en Ciències Biològiques a la Universitat de València. Actualment estic fent la tesi doctoral al Museu Nacional de Ciències Naturals de Madrid. La meva recerca inclou els perissodàctils fòssils (un grup d'animals herbívors de dígits imparells que inclouen els cavalls), concretament els rinoceronts del Miocé de la Península Ibèrica.

Recomana'ns un museu o un centre divulgatiu

El Museu de Ciències Naturals de València, gairebé amagat a uns dels cèntrics jardins de la ciutat, compta amb una de les millors col·leccions de mamífers sudamericans del món, acompanyada per reconstruccions paleoambientals de Mauricio Antón, un dels millors exponents de l'i lustració científica actual.

Recomana'ns un llibre de divulgació

"El secreto de los fósiles" de Mauricio Antón. Aguilar, 2007.

El que m'agrada de fer recerca en Paleontologia és arribar a comprendre les relacions evolutives i ecològiques entre els diferents grups animals, especialment aquells que formen part de l'objecte del meu estudi.

A la meva discografia no hi falta el disc Abbey Road.

Entre els meus llibres no hi pot faltar Dune, de Frank Herbert.

El meu lloc preferit per perdre'm és l'illa de Portixol, a Xàbia.

M'apassiona la il·lustració científica perquè em permet la possibilitat de compartir una finestra al passat de la vida en la Terra al mateix temps que es sintetitza el coneixement científic del moment.

Per esbargir-me no hi ha res com fer caiac amb els amics, gaudint d'algunes del escassíssimes platges verges que remanen en la costa valenciana.

Una petita meravella que sovint tenim molt a prop i podem ignorar és la companyia quotidiana de la família.

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.