Investigador/ora

Juanjo García-Granero

09 novembre 2011 | Investigador/ora

M’agrada molt la meva feina perquè em permet viatjar per tot el món i conèixer altres cultures.

Hola! Sóc en Juanjo. La meva passió (i feina) és l’Arqueologia. Em dedico a estudiar què menjava la gent fa milers d’anys. Per fer-ho analitzo les restes de plantes que trobem a les excavacions arqueològiques. M’agrada molt la meva feina perquè em permet viatjar per tot el món i conèixer altres cultures.

Recomana’ns un llibre, i un web de divulgació científica.

      La col·lecció completa de Tintín (els experiments del Professor Tornasol són ciència en estat pur!).

      La wikipèdia. Malgrat que s’ha de consultar amb precaució, trobo que és genial per tenir una primera idea del que ens interessa.

Recomana’ns un museu o un centre divulgatiu:  El Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC), a Girona.

 El que m’agrada de fer recerca en arqueologia és que em permet, en certa manera, viatjar en el temps.

 Entre els meus llibres no hi pot faltar George R. R. Martin, que s’ha donat a conèixer recentment amb la sèrie de televisió “Juego de Tronos”. Us recomano llegir els llibres, són molt millors!

  El meu lloc preferit per perdre’m és qualsevol muntanya a qualsevol part del món, m’encanta la sensació d’estar al mig del no res.

   Per esbargir-me no hi ha res com sortir a passejar amb el meu gos (el Bruc), que aconsegueix que m’oblidi de tots els mals de caps diaris.

 “Caverrrrnicola!!!” és una pel·lícula francesa sobre la vida de dos tribus fa 35.000 anys que, en clau d’humor, presenta com era la vida a la Prehistòria. Us la recomano!

  Una ciutat especial… Per molt que viatgi pel món i visqui en altres ciutats, sempre tinc ganes de tornar a Barcelona per sentir-me a casa (malgrat que no hagi nascut aquí).

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.