Investigador/ora

José Luis Mateos

09 novembre 2011 | Investigador/ora

 

vull explorar les possibilitats que m’ofereixen els meus estudis

Sóc en Pep, tinc 21 anys i estudio Història a la Universitat de Barcelona. Encara no estic especialitzat en cap tècnica en particular perquè vull explorar les possibilitats que m’ofereixen els meus estudis. Al projecte bàsicament estic aprenent de l’experiència dels meus companys i mirant d’esbrinar quin serà el meu futur… potser la topografia?

 

Recomana’ns un llibre, i un web de divulgació científica Jared Diamon; Armas, gérmenes y acero. Un web: www.jstor.org

Recomana’ns un museu o un centre divulgatiu. Museu Barbier-Mueller d’art precolombí.

El que m’agrada de fer recerca en arqueologia és ser conscient de que tota la feina pot ser útil per entendre el comportament humà.

A la meva discografia no hi falta qualsevol producció de Barenboim.

Entre els meus llibres no hi pot faltar res de Torrente Ballester.

El meu lloc preferit per perdre’m són els jardins de Montjuïc.

Una ciutat especial: Salzburg.

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.