Investigador/ora

Alejandro Rodríguez González

09 novembre 2010 | Investigador/ora

Va doctorar-se al 2009 obtenint la màxima qualificació, amb una tesis doctoral sobre el Vulcanisme de l’Holocè a Gran Canaria i la seva inclusió en un Sistema d’Informació Geogràfica. A partir d’aquesta tesis ha escrit nombroses publicacions, entre les quals en destaquen dues inscrites en revistes internacionals indexades, així com d’altres a nivell nacional. També ha presentat els resultats en diferents congressos, tant nacionals com internacionals.

Posteriorment ha col·laborat en diversos projectes d’investigació que li han donat l’oportunitat de conèixer i comparar diferents paisatges volcànics, com per exemple el vulcanisme als Andes.  En aquests casos la seva feina s’ha centrat en estudis sobre geomorfologia volcànica, cartografia geològica, i Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG, entre d’altres.

Des que va començar la llicenciatura de Geografia, ja tenia un clar interès per l’estudi de la vulcanologia. Actualment té un contracte post doctoral a la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria i segueix aprenent dia a dia sobre el món dels volcans. Destaca també el seu interès per divulgar tots aquests coneixements adquirits al públic general.

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.