Investigador/ora

Valentina Caggiano

09 març 2011 | Investigador/ora

Qui ets i què fas?

Em dic Valentina, nativa a Itàlia però porto uns quants anys a Espanya, concretament a Barcelona. A Recerca en Acció realitzo la difusió dels projectes que anem duent a terme en el nostre portal, per a que tots els interessats del tema que es tracti en el moment estiguin assabentats de la nostra aportació a la divulgació de la investigació que es fa a Catalunya.

Recomana’ns un web de divulgació científicaImima’t, bloc del IMIM (Institut de Recerca de l’Hospital del Mar) amb actualitzacions personalment molt interessants.

Recomana’ns un museu o un centre divulgatiu… CosmoCaixa Barcelona.

A la meva discografia no hi falta… qualsevol disc de “Elisa”, una veu italiana que s’hauria de conèixer a nivell internacional.

Quan arribo a casa el primer que faig és…relaxar-me (encara que siguin 5 minuts, després comença l’estrès).

El meu lloc preferit per perdre’m és…la platja, d’estiu o d’hivern, una llarga passejada per la costa és igual d’agradable.

M’apassiona… escoltar música (millor dit, gaudir-la) perquè…es pot fer en qualsevol lloc. Per cada moment hi ha un estil de música diferent. Fent esport, caminant, estirat al llit, fent neteja, estudiant, etc. Sempre tinc una excusa per posar-me els meus ‘cascos’ i prémer el “play”.

Una petita meravella que sovint tenim molt a prop i podem ignorar és…l’arquitectura d’aquesta meravellosa ciutat, Barcelona.

 

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.