Pregunta

Què podem fer nosaltres per què no es desglacin els pols?

29 abril 2009 | Biologia, Pregunta

Què podem fer nosaltres per què no es desglacin els pols?

Pregunta proposada per: Alumnes de quart del CEIP Montcau (Gelida)

Aquesta actitud és la que ens agrada! Podeu fer moltes coses, però n’hi ha dues de molt importants:

La primera és aprendre tot el que podeu. D’aquí a uns anys tindreu el poder de votar els vostres representants i els temes que vosaltres considereu importants seran els que els polítics hauran de considerar en els seus programes. És molt important que quan arribeu en aquesta edat tingueu una formació sòlida, i una capacitat de raonament crític. Per això cal estudiar, llegir, dialogar i aprendre. Un parell de llocs on podeu aprendre coses sobre el tema del canvi global en particular són aquests:

EduCanviClimàtic 

Más de 100 maneras para salvar el medio ambiente

La segona cosa que podeu fer és prendre la iniciativa cap a un estil de vida que sigui més estalviador i que recicli més. Mireu els suggeriments que trobareu a les adreces anteriors i mireu si en podeu establir un a casa o a l’escola. No n’hi ha prou de dir als vostres familiars que cal reciclar. Aneu a buscar les bosses a un Punt Verd o a l’Ajuntament o a Greenpeace i separeu vosaltres mateixos el vidre, el paper i totes les altres coses.

Que els demés reciclin no depèn de vosaltres, però vosaltres podeu reciclar i aquesta decisió és exclusivament vostre. Veure com això us fa sentir bé i com els que us envolten, a poc a poc, també comencen a fer-ho.

Cordialment,

Carles Pedrós Alió

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.