Investigador/ora

David

26 març 2008 | Investigador/ora

Nascut a Barcelona (1973), és doctor en Física per la Universitat de Barcelona (UB) i investigador post-doctoral de l’Institut de Ciències del Cosmos (ICCUB). La seva recerca en astrofísica se centra en l’estudi de l’estructura espacial i dinàmica de la nostra galàxia. També ha treballat en qüestions relacionades amb la contaminació lumínica, i va ser membre de la comissió que va elaborar el reglament de la Llei catalana que regula aquesta problemàtica.

Ha treballat en el projecte del Parc Astronòmic Montsec (PAM) (format per l’Observatori Astronòmic del Montsec i el Centre d’Observació de l’Univers) des dels seus inicis, sent director científic del Consorci del Montsec entre 2001 i 2008. Durant el darrer any ha estat treballant a l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya en la robotització de l’Observatori.

Ha impartit classes de la llicenciatura de Física de la UB durant 6 anys, i té més de 15 anys d’experiència en divulgació de l’astronomia, havent donat cursos, conferències i seminaris, i publicat articles en revistes especialitzades. És membre numerari de la Sociedad Española de Astronomia (SEA) i membre de la International Astronomical Union (IAU).

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.