Pregunta

Els continguts de Recerca en Acció

14 setembre 2010 | Pregunta

Com es trien els projectes de recerca que es presenten a Recerca en Acció? La difusió de la recerca és dels projectes finançats per la Generalitat o de les Universitats Catalanes?

Pregunta proposada per: Natàlia Moragas

Els projectes que publiquem al portal Recerca en Acció els triem segons diversos criteris. Un dels principals és que l’equip d’investigadors que duu a terme l’activitat hi pugui destinar el temps i l’esforç necessari per a explicar el que fan, ja que la gràcia de Recerca en Acció és que són els mateixos investigadors els que prenen la paraula i ens donen a conèixer la seva feina.

Un altre criteri és triar projectes interessants i engrescadors, sovint associats a desplaçaments geogràfics (però no necessàriament). Així mateix, també procurem anar tocant temes de diferents àmbits del saber.

David Segarra

1 Comentari

  1. Natàlia Moragas

    A l’atenció de David Segarra. Gràcies per la resposta. Participo en un projecte de rutes cartogràfiques i arqueològiques a Brasil i també a un altre d’excavacions arqueològiques a Teotihuacan (Mèxic). Tots dos com a professora de la UB. Un dels pendents sempre és com fer la difusió de la recerca més enllà del món acadèmic. Podria interessar-vos? Cordialment, Natàlia.

    Respon

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.