Notícies

El termini per participar a X(p)rimenta 2021 clou el 28 d'octubre

12 maig 2021 | Notícies

A causa de l’actual situació sanitària causada per la COVID-19, la qual afecta el normal funcionament de molts centres escolars i en limita l’ús dels laboratoris, i per tant la participació en el concurs, l’organització ha decidit ampliar el termini per presentar els vídeos al concurs X(p)rimenta 2021. Els vídeos que s’han enviat fins ara seran valorats una vegada el termini per presentar els vídeos hagi finalitzat.
Els nous terminis que s’han fixat són els següents:
28 d’octubre de 2021: data límit per enviar els vídeos.
18 de novembre de 2021: publicació dels finalistes.
Del 22 al 26 de novembre del 2021: acte de lliurament de premis i guardons.
Consulta les bases actualitzades del concurs aquí.
La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i l’Associació Catalana de Comunicació Científica organitzen l’11è Premi de Comunicació Científica Audiovisual anomenat X(p)rimenta 2021.
X(p)rimenta 2021 compta amb el patrocini principal de Palobiofarma, Ercros, Reig Jofre i Telstar, el patrocini de Casio, Frit Ravich i el Centre Tecnològic Leitat, el suport de Pendulum, el MMACA i el grup El Nanoescopista; i la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, EduCaixa “la Caixa” i l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) – Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Organitzadors:

Amb el patrocini principal:

Amb el patrocini:

Amb la col·laboració: