Notícies

Xerrada OPENSTEAM sobre eines de la comunicació per a la pedagogia de les ciències

18 setembre 2019 | Notícies

El CaixaForum Lleida acollirà el proper 2 d’octubre la xerrada Open STEAM “10 trucs per a explicar ciència. Eines de la comunicació per a la pedagogia de les ciències “, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, en col·laboració amb EduCaixa.
En aquesta xerrada, adreçada a professors de secundària, Marc Boada, divulgador científic, museòleg i formador en didàctica de les ciències, farà un repàs a les estratègies pròpies de la comunicació per transmetre el coneixement científic a l’aula i als trucs més adients perquè el nostre missatge arribi de la millor manera possible a un públic, els alumnes, sovint desmotivat i poc atent.
S’hi centrarà a estudiar com aconseguir l’atenció, s’hi reflexionarà sobre aquelles coses que podem fer per nosaltres mateixos  i podrem descobrir com plantejar el tema, com transmetre motivació i fins i tot passió. Veurem que es pot encendre la guspira de la curiositat, que és importantíssim complementar experimentalment els continguts teòrics i que, de fet, tenim eines meravelloses al nostre abast.
Si t’interessa aquesta xerrada, pots incriure-t’hi aquí.