Notícies

Vols guanyar un cap de setmana romàntic amb…dinosaures?

24 desembre 2010 | Notícies

Sorprèn a la parella amb un cap de setmana impressionant. Només has de respondre les tres  preguntes de l’enigma, i si les encertes participaràs en el sorteig d’una magnífica escapada romàntica amb dinosaures inclosos. Tens temps fins el 31 de desembre.

Que per què és una escapada romàntica? Doncs perquè quan arribeu a l’habitació de l’Hotel Terradets de Tremp (situat al costat del llac de Terradets ,amb unes vistes espectaculars de la serra del Montsec) us estarà esperant una ampolla de cava amb fruita a l’habitació. El premi inclou allotjament d’una nit a l’Hotel Terradets + sopar + esmorzar, per a dues persones, durant els mesos de gener, febrer o març de 2011. I si hi aneu amb la família, els nens menors de 12 anys tindran l’allotjament i l’esmorzar gratuït!

I els dinosaures on són? Ben a prop, a Conca Dellà, on us estaran esperant per començar un viatge en el temps. Al Museu us explicaran com era el món fa 65 milions d’anys, els darrers dinosaures que van habitar la terra i les causes de la seva extinció. També fareu una visita guiada pel jaciment paleontològic de La Posa, gentilesa del Consorci del Montsec.