Notícies

Torna a jugar amb la recerca!

03 maig 2007 | Notícies

L’Antàrtida t’ofereix més EXPERIMENTS!

Des del novembre del 2006 fins al gener d'enguany varem estar viatjant i coneixent el continent antàrtic mercès a l'equip científic de l'Institut de Ciències del Mar (CSIC). Aquest va participar en el projecte Canvi climàtic a l'Antàrtida?

La recerca segueix, els projectes continuen. Per això, ara ens ofereixen nous experiments per a continuar participant i jugant amb la recerca. I per a continuar descobrint com funciona l'Antàrtida!

Fes el laberint! (i descobriràs les cadenes alimentàries); Juga a la xarxa tròfica i veuràs qui es menja a qui; Dibuixa el vent i la temperatura (i identifica on es troben els fronts del nostre viatge antàrtic).

La recerca no s'ha acabat sinó que continua. I el coneixement també. Seguim aprenent i descobrint noves coses de la natura. I així ens ho indica aquesta notícia. No et perdis els vídeos!

Xarxa tròfica antàrtica

Si vols jugar a la xarxa tròfica antàrtica i descobrir com funciona, clica aquí.
Tempesta

Des de Ciutat del Cap i de camí cap al continent antàrtic, al voltant dels 47ºS de latitud, hi podem trobar els primers temporals. Hi poden haver onades de fins a 8,5 m d'alçada i el vent pot superar la velocitat de 50 nusos.

Si vols trobar els diferents fronts que hi ha al llarg del trajecte, clica aquí: et convidem a fer aquest EXPERIMENT!

Cadenes alimentàries

Et convidem a jugar a les cadenes alimentàries. Clica aquí i FES EL LABERINT!