Notícies

Tallers sobre matemàtiques als CaixaForums de Girona, Tarragona i Lleida

12 febrer 2015 | Notícies

Els secrets dels jocs numèrics, els engranatges, les cordes o els nusos són alguns dels temes que seran treballats per experts del MMACA, el Museu de Matemàtiques de Catalunya, en una sèrie de 3 tallers adreçats als professors de secundària.

 
L’objectiu és que els docents coneguin recursos per a fer més atractives les matemàtiques i la tecnologia als estudiants.
Aquests tallers són coorganitzats per La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, l’Obra Social ‘la Caixa’ i el Departament d’Ensenyament.
Girona, 17 de febrer, 18 hores: Taller sobre materials de càlcul i jocs numèrics, a càrrec de  Guido Ramellini, Pura Fornals i Quim Tarradas, membres de l’associació MMACA. Lloc: CaixaForum Girona, carrer dels Ciutadans 19, Girona.
Tarragona, 19 de febrer, 18 hores: Taller sobre cordes, nusos i altres embolics, a càrrec de Enric Brasó, membre de l’associació MMACA. Lloc: CaixaForum Tarragona, c/ Cristòfor Colom 2. Tarragona.
Lleida,  24 de febrer, 18 hores: Taller sobre cubs, rodes i engranatges, a càrrec de Josep Rey Nadal i Manel Udina Abelló, membres de l’Associació MMACA. Lloc: CaixaForum Lleida, Avinguda Blondel 3, Lleida.
Per a més informació i inscripcions, podeu adreçar-vos a  montse.miras@fundaciorecerca.cat.