Notícies | RA - Sala de premsa

Coneix Petits Talents Científics a través del testimoni de l’Escola Ernest Lluch

16 juny 2022 | Notícies, RA - Sala de premsa

Has sentit a parlar de Petits Talents Científics i penses que podria ser interessant portar-ho al teu centre escolar? La millor manera de descobrir-ho és a través del testimoni d’escoles que ja hi han participat. T’animem a sentir el programa l’Aula L’H, de la Televisió de l’Hospitalet de Llobregat, en el qual s’explica l’experiència d’aquest centre amb el programa.

Petits Talents Científics és un programa d’actualització científica per a mestres d’educació primària “Petits Talents Científics” vol fomentar l’experimentació, la indagació i la descoberta en l’aprenentatge de les ciències de l’alumnat d’educació primària.

A partir de la formació, proporcionem als centres educatius un seguit de recursos i orientacions pedagògiques que ajudin els mestres a implementar metodologies més participatives i creatives a l’aula.

Cada edició se centra en una temàtica concreta que uneix diversos continguts  del currículum educatiu de primària, que normalment es treballen per separat.  Així es fomenta una visió transversal d’aquests continguts entre els mestres de cicle mitjà i superior d’educació primària.

El programa consta de 20 hores de formació certificada pel Departament d’Educació.

Actualment Petits Talents Científics s’està oferint a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i la Garrotxa. Més informació: web del programa PTC