Notícies | Totes les àrees

Recerca en Acció a la Universitat Catalana d'Estiu

27 setembre 2007 | Notícies, Totes les àrees

El dia 22 d’agost va tenir lloc la presentació de Recerca en Acció en el marc de la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent.

L'acte va comptar amb la participació de Lluís Rovira, director adjunt de l'Agència d'Ajuts Universitaris i de Recerca de la Generalitat de Catalunya, i d'Alícia Duró i David Segarra, editors del portal.

Davant una audiència molt motivada, els gestors del portal van exposar els objectius i els projectes realitzats, i van presentar les propostes que estan actualment en preparació. 

Properes propostes de Recerca en Acció

Després del projecte Un mar de meduses, a partir del 17 de setembre s'obrirà el projecte El científic dibuixat, que analitzarà quina és la imatge que ocupa la ciència i els científics en l'imaginari dels nens a través dels seus dibuixos.

Els propers mesos de novembre i de desembre, Recerca en Acció farà el seguiment de l'excavació arqueològica d'Althiburos. Es tracta d'una ciutat situada a l'actual Tunísia i que està oferint valuosa informació sobre els númides, una cultura prèvia a la colonització romana.