Vídeo de la xerrada "Jocs i gamificació a les classes de ciències"

16 març 2017 | basic, Batxillerat i FP, Biologia, ESO, Física, Geologia, Infantil i Primària, Matemàtiques, Química, Tecnologia i enginyeria, Vídeos (conferències, xerrades, tallers...)

Tots els mestres i professors que volen utilitzar jocs per treballar les ciències d’una manera més lúdica tenen moltes opcions al seu abast. ¿Quins són els jocs més adequats, com s’han d’utilitzar…? El físic Víctor López i Simó, investigador del CRECIM, ens ofereix en aquest vídeo la primera part d’una xerrada que va pronunciar el gener de 2017,  la part que fa referència a la utilització dels jocs  a les classes de ciències.
 

 
Mitjançant diversos exemples, Víctor López el.labora una estratègia que dibuixa quins són els criteris que poden guiar a mestres i professors a l’hora de triar els millors jocs per aprendre ciències.
Entre els diversos exemples citats hi ha el Joc de l’evolució, basat en la papallona Biston betularia, i produït per Recerca en Acció.
Podeu consultar aquí el pdf de la seva xerrada: Jocs i ludificacio a les classes de ciencies
La xerrada va ser realitzada a la seu de la Fundació Catalana per a la Recerca i la innovació el 24 de gener de 2017 en el marc del programa ‘Ciència i Aula’.