Guardes del Clima. Treballa la sostenibilitat a l’aula i a casa

13 juny 2024 | Biologia, Infantil i Primària, Material didàctic

“Guardes del Clima” és un recurs educatiu del BBVA, que treballa el medi ambient i la sostenibilitat, per tal de potenciar les bones pràctiques quotidianes, reduir el consum a través de les 5R de la sostenibilitat i sensibilitzar sobre el bon ús dels recursos limitats del planeta.

És un recurs gratuït adreçat a nens i nenes de 9 a 12 anys, pensat bàsicament per fer a escoles, tot i que també es pot fer en família. Consisteix bàsicament en 3 missions, que els nens fan a través d’un joc interactiu, sobre l’aigua, l’energia i el consum.

A més del joc interactiu sobre el canvi climàtic, també s’hi inclouen dues activitats complementàries. D’una banda, una infografia estructurada en tres parts que proposa recollir dades pròpies sobre el consum, fer els càlculs i finalment reflexionar sobre els resultats obtinguts. I, de l’altra, un cartell per comunicar tot allò que s’ha après a través de la creativitat i el dibuix.

El recurs disposa d’una guia docent amb totes les explicacions i recomanacions per treure’n el màxim profit. També d’una enquesta de valoració per als docents. Aquesta enquesta permet obtenir el diploma per a cada nen i nena participant, a la vegada que ens ajuda a millorar.

No t’ho perdis! Fes clic a la imatge de sota per accedir al contingut: