Notícies

Quins reptes en ciència i innovació hauria d'afrontar Europa?

10 maig 2010 | Notícies

La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) ha creat l’Agenda Ciutadana de Ciència i Innovació, una iniciativa en la que els ciutadans poden elegir fins el proper dia 26 de maig quins reptes -dins d’aquests àmbits- hauria d’afrontar Europa en l’horitzó de l’any 2030.

 

En motiu de la Presidència Espanyola de la Unió Europea, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) ha creat l’Agenda Ciutadana de Ciència i Innovació. Es tracta d’una iniciativa en la que els ciutadans poden elegir fins el proper dia 26 de maig quins reptes -dins d’aquest àmbits- hauria d’afrontar Europa en l’horitzó de l’any 2030.

El total dels 14 reptes entres els quals es pot escollir han estat seleccionats per 14 europeus els descobriments i iniciatives dels quals ens han canviat la vida. L’objectiu d’aquesta iniciativa tan participativa és apropar la ciència i la innovació a la ciutadania i unir, en una mateixa acció, a científics i innovadors, polítics i població.

A la pàgina web www.reto2030.eu es poden consultar els 14 reptes, conèixer qui els ha proposat i votar pel que més us agradi!