Notícies

Primera edició del Premi Talència Divulga

12 maig 2010 | Notícies

El guardó neix amb la voluntat de reconèixer la divulgació de la recerca científica

Talència, la nova institució de foment a la recerca a Catalunya impulsada pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, entregarà el pròxim dilluns 17 de maig els guardons de la primera edició del Premi Talència Divulga. El guardó neix amb l’objectiu de reconèixer la divulgació de la recerca científica com a element dinamitzador i vertebrador del desenvolupament de la nostra societat. El premi reconeix l’impacte i la trajectòria d’un divulgador i en aquesta ocasió el guardonat és el Sr. Eduard Punset (Barcelona, 1936), advocat, economista i comunicador científic.

A més, enguany, el Premi Talència Divulga forma part dels diferents actes de divulgació de la Recerca que se celebren a Barcelona del 17 al 21 de maig, de forma coordinada entre diferents institucions. En aquest context, Talència ha posat en marxa el concurs “Divulga la recerca de la Marató”, resultat d’un acord entre Talència i Fundació La Marató de TV3, per fer arribar de manera entenedora a la societat els resultats de recerca finançada per aquesta entitat. Els participants són estudiants de comunicació científica i comunicació audiovisual que conjuntament han elaborat breus reportatges sobre aquest tema, els millors dels quals seran guardonats.

L’acte del lliurament dels premis serà el 17 de maig, a les 19.30 h., a l’Auditori del Palau de la Generalitat, plaça Sant Jaume, 4. Si esteu interessats en acudir-hi podeu demanar una invitació a l’e-mail divulgacio@talencia.cat.