Notícies

S'obre un nou cicle de xerrades del Programa Ciència i Aula

09 setembre 2015 | Notícies

Ignasi Morgado, catedràtic de Psicobiologia de la UAB, obrirà el proper 6 d’octubre un nou cicle de xerrades del Programa Ciència i Aula organitzades per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innoavió, amb el suport d’Obra Social “la Caixa”.

 
La xerrada inaugural “Com facilitar l’aprenentatge i la memòria” està adreçada a docents de tots els nivells educatius, i vol oferir un conjunt de suggeriments pràctics per a millorar l’ensenyament i l’aprenentatge. L’objectiu de la xerrada és presentar els avantatges de les tècniques per millorar l’ensenyament i l’aprenentatge, avalades per la neurociència, i discutir amb els assistents la millor manera d’aplicar-les a l’aula.
Altres xerrades previstes en aquest nou cicle són “Experiments sobre la llum” (27 d’octubre), “Laboratoris virutals i remots aplicats a la biologia (24 de novembre), que es faran a la seu de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació a Barcelona, i “Smartphones per entendre les ones i el so” que tindrà lloc al Caixaforum Girona el 25 de novembre.
Les sessions i tallers “Ciència i Aula” ofereixen suport i actualització als docents per a la introducció del mètode científic a les aules de Primària, ESO i Batxillerat. El seu contingut aporta un enfocament pràctic per tal d’afavorir la formació del professorat en activitats d’experimentació científica adreçades a aquests nivells educatius.
Per a més informació sobre les xerrades i inscripcions, cliqueu aquí.