Notícies

Nova edició del programa Amgen Teach per a docents d'ensenyament secundari

21 setembre 2015 | Notícies

Per segon any, l’FCRi presenta una nova edició del Programa Amgen Teach, adreçat a docents d’Ensenyament Secundari.
Es tracta d’un programa de 20 hores de formació, gratuït i reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i que enguany se centra en la temàtica “Salut i ecologia”.
L’objectiu del Programa de formació Amgen Teach 2015-16 és proporcionar als professors de secundària una visió actual sobre  la relació entre l’ecologia i la salut humana. El programa s’estructura en 5 tallers per a 20 docents cadascun,  de 20 hores de durada, que es faran entre l’octubre de 2015 i el maig de 2016,  amb valor curricular atorgat pel Departament d’Ensenyament.
Els tallers tractaran diversos aspectes sobre els impactes de la contaminació atmosfèrica, la qualitat de l’aigua, i el canvi climàtic sobre la salut, així com la influència dels factors ambientals sobre els aspectes neurològics. Per desenvolupar aquestes temàtiques comptem amb la col·laboració d’experts i centres de recerca punters en el seu àmbit, com ara el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL), el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), l’Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l’Aigua (IDAEA) i la Universitat de Barcelona. També hi haurà sessions de caire metodològic sobre l’aprofitament pedagògic a l’aula d’aquests continguts.
L’objectiu és proporcionar una actualització científica als professors, així com que coneguin de primera mà quina recerca  duen a terme els científics als centres d’investigació. Les diferents visites als centres de recerca inclouran sessions de caire pràctic, amb la realització de tallers i d’activitats ‘hands-on’, que es complementaran amb les sessions teòriques.
Per a més  informació sobre el calendari i inscripció, cliqueu aquí.