basic | Notícies

Nova edició de Petits Talents Científics

14 setembre 2016 | basic, Notícies

Com funciona el cos humà? Aquest serà el tema central de la quarta edició del programa Petits Talents Científics, que dedica el seu apartat de formació de mestres de cicle Mitjà i Superior de Primària al funcionament del nostre organisme. L’objectiu és formar al professorat per tal que puguin donar una visió integrada de les funcions bàsiques del cos (nutrició, respiració, circulació, etcètera) que aportin a l’alumne una comprensió real del funcionament del metabolisme humà.
Petits Talents Científics ofereix dos cursos de formació: un destinat al Cicle mitjà i Superior de Primària, centrat com hem dit en el cos humà. L’altre curs fa referència al segon cicle d’educació infantil i cicle inicial d’educació primària , i enguany se centra sobre els “Espais de ciència, possibilitats i límits”.
Podeu consultar aquí el programa-dels-cursos-petits-talents-cientifics.
Les sessions de formació tindran lloc d’octubre del 2016 a febrer del 2017. Posteriorment , al març del 2017 hi haurà un seguit d’Encontres d’Experiències al Cosmocaixa de Barcelona, on els alumnes i els mestres exposaran i compartiran les experiències dutes a terme.
El proper dijous 22 de setembre a les 18 hores es durà a terme una sessió informativa per a tots els docents interessats a participar al programa Petits Talents Científics, a la sala d’actes del IMEB, plaça d’Espanya 5, Barcelona.  Per confirmar l’assistència a la sessió informativa,  cal adreçar-se a imebatencio@bcn.cat, indicant nom ¡  cognoms, correu electrònic, nivell i centre educatiu o bé trucar al 934 023 663.
Petits Talents Científics és un programa organitzat conjuntamjent per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, i l’Obra Social ‘la Caixa’.