Notícies

Nova edició de la Nit de la Recerca

26 setembre 2012 | Notícies

El proper 28 de setembre, divendres, Girona, Lleida, Barcelona i Palma viuran una nova edició de la Nit de la Recerca amb tallers, experiments en directe, jocs científics i altres propostes participatives.

Les activitats que es duran a terme tractaran sobre l’energia sostenible i la neurociència. Hi haurà una munió de tallers, jocs, experiments i activitats diverses que posaran en contacte directe als investigadors amb el públic visitant.

Trobareu tota la informació a la pàgina de la Nit de la Recerca

Un any més també es farà el concurs de dibuix ‘Com és un científic o científica?’ Les il•lustracions que fan els infants són un indicador de la imatge que la ciència ocupa dins l’imaginari de la societat, com es pot copsar al projecte El científic dibuixat.

La Nit de la Recerca 2012 compta amb la coorganització de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, i amb el finançament del Setè Programa Marc de la Unió Europea, així com amb els ajuts de la Fecyt i la Generalitat de Catalunya. Com d’altres anys, aquesta edició està coordinada per la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la Universitat de Girona.

L’esdeveniment se celebra simultàniament a desenes de ciutats europees.

 

Nit recerca
n