Notícies

Nova edició de la Nit de la Recerca

12 setembre 2013 | Notícies

El 27 de setembre viu la Nit de la Recerca a Barcelona, Girona i Lleida, i participa del Concurs de dibuix “Com és un científic o científica?”

Un any més se celebra una nova edició de la Nit de la Recerca, una iniciativa on els investigadors porten a terme experiments, tallers, i activitats relacionades amb els seus camps de treball, amb l’objectiu que tothom participi de la ciència i en gaudeixi.

Enguany la Nit de la Recerca es realitza al Cosmocaixa de Barcelona, a la Casa de Cultura de Girona i al Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. Al web de la Nit de la Recerca hi ha el programa d’activitats de cada localitat.

 La Nit de la Recerca inclou una nova convocatòria del concurs de dibuix Com és un científic o científica?   El concurs s’adreça a  nens i joves de 6 a 14 anys, i ofereix un seguit de premis pels dibuixos més interessants.  A més, els dibuixos recollits són utilitzats per a copsar la imatge que te la societat dels investigadors.

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació participa en la organització de la Nit, que lidera la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la Universitat de Girona,  i que rep el finançament del VII Programa Marc de la Unió Europea.