Notícies

L'espectacle de la ciència a l'espai Recerca en Acció!

16 març 2010 | Notícies

Desenes d’actuacions i experiments científics per als joves, principal oferta del nou espai Recerca en Acció.

Del 17 al 21 de març de 2010 els joves de 15 a 18 anys podran viure la ciència en directe mitjançant activitats divulgatives i experiments científics de caire lúdic i interactiu a Recerca en Acció, el nou espai de ciència i tecnologia organitzat per Talència i Fira de Barcelona al Saló de l’Ensenyament, que se celebrarà al recinte firal de Montjuïc.

Els joves podran introduir-se en l’apassionant món de la genètica; vibrar amb la batucada de la fusió; participar en atractives demostracions i experiments interactius; viure una aventura paleontològica; participar en el sorteig d’un iPod amb el “Passaport científic”o fer de reporters amb el seu mòbil, entre moltes altres activitats que ofereixen els 2.000 m2 d’espai integrats per estands de 21 universitats, centres de recerca i tecnològics, i d’altres institucions vinculades a la ciència.

Per no perdre’n cap detall consulteu el programa d’activitats i estands i el calendari de les actuacions que es duran a terme.

Entrades de franc

I per celebrar l’esdeveniment Recerca en Acció us regala invitacions que donen accés a tot el Saló de l’ensenyament. Les cinc primeres persones que escriguin un correu a recercaenaccio@agaur.gencat.cat gaudiran de dues entrades per entrar-hi de franc*. 

Descobreix la recerca, experimenta i participa amb Recerca en Acció!

  

*Un cop confirmada que s’han guanyat les entrades, cal recollir-les a la seu de Talència (Pg. Lluís Companys 23, Barcelona)