Notícies

Juga a identificar el cant dels ocells

30 abril 2009 | Notícies

Hem desenvolupat un joc interactiu per a reconèixer el cant de 10 espècies d’ocells molt comunes a casa nostra i que a la primavera acostumen a fer-se escoltar arreu.

A Recerca en Acció fem ara el seguiment de la migració de primavera dels ocells. Fes clic al nostre Diari de Recerca per saber-ho tot d'aquest fenòmen.  

A més, hem preparat un joc interactiu per conèixer el cant dels ocells. Si vols jugar-hi, fes un clic aqui. Trobaràs una aplicació interactiva senzilla i engrescadora.

Aquest joc us ajudarà a afinar l'oïda a l'hora de distinguir les espècies per la seva veu. De fet és sovint més senzill escoltar un ocell que no pas veure'l, i per això el seu cant és d'utilitat per a reconèixer les diverses aus que podem trobar als camps i muntanyes.

I no oblidis resoldre el nostre Enigma !

A més dels cants, hem preparat  un nou Enigma científic que, com sempre duu un premi pels encertants.

Feu-nos preguntes

L'apartat Pregunta us permet enviar-nos una qüestió. Només cal que feu clic a la frase Pregunta a l'equip científic situada al peu de la pàgina. Escriu la pregunta, nosaltres la farem arribar a un dels nostres investigadors i en uns dies penjarem la resposta el portal.