Notícies

Ja tenim aquí la 15a Setmana de la Ciència

10 novembre 2010 | Notícies

Del 12 al 22 de novembre, Catalunya és Ciència.

Com cada novembre des de fa 15 anys, la ciència, en la seva vessant socialment més propera, torna a protagonitzar l’agenda al nostre país. Us esperen més de 300 activitats, entre conferències, jornades de portes obertes, tallers i exposicions, que ompliran de ciència unes 70 localitats catalanes del 12 al 22 de novembre.  Descobriu-les a l’Agenda de Recerca en Acció!

Un dels plats forts de la 15a Setmana de la Ciència (SC’10) és la setena edició del Dia de la Ciència a les Escoles: 76 xerrades simultànies d’investigadors/ores al mateix nombre de centres de Secundària d’arreu de Catalunya.

L’organització de l’SC’10 preveu una participació aproximada de 100.000 persones. Totes les seves activitats es portaran a terme a museus, centres de recerca, universitats, parcs naturals i d’altres institucions culturals i científiques repartides arreu del país. La 15a Setmana de la Ciència dedica la seva temàtica principal a la biodiversitat i l’apropament de les cultures.

L’acte d’inauguració de la Setmana de la Ciència innova en format i localització i se celebrarà dijous 11 de novembre a Girona  (10.30 h a la delegació del Govern de la Generalitat, Pl. Pompeu Fabra, 1). Podreu seguir-lo en directe ja que serà retransmès per videostreaming pel canal UdG  i pel Twitter (hashtag #setciencia).

L’SC’10 és coordinada per Talència, la institució de foment i reconeixement a la recerca a Catalunya, amb el suport del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.

Per més informació:  www.setmanaciencia.cat