Notícies

Ja és aquí la Setmana de la Ciència

16 novembre 2011 | Notícies

Divendres vinent s’inaugura una nova edició (la setzena) d’aquest esdeveniment.

Observar el firmament, visitar un superordinador, conèixer la química forense….. A partir del 18 de novembre, més de 200 activitats ompliran de ciència unes 60 localitats catalanes. Conferències, jornades de portes obertes, tallers i exposicions  configuren una nova edició de la Setmana de la Ciència , organitzada per la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca amb el suport del Departament d’Economia i Coneixement i el patrocini de la Fundació BBVA i Esteve.

La Setmana de la Ciència a Catalunya (SC’11) compta en aquesta edició amb el suport de més de 100 institucions i entitats. L’SC’11 oferirà un ampli ventall d’activitats multidisciplinàries de divulgació científica i tecnològica arreu de Catalunya, fonamentalment conferències i taules rodones, jornades de portes obertes a centres de recerca i museus, cursos, tallers i exposicions accessibles per molts diversos públics. Totes les activitats són gratuïtes.

Per a consultar l’ampli ventall d’activitats previstes només cal consultar l’Agenda científica de Catalunya de Recerca en Acció.