Arts i Humanitats | Notícies

Expedició al Tibet profund

22 octubre 2009 | Arts i Humanitats, Notícies

Expedició al Tibet profund

Com viu la gent a altures superiors a 4.500 metres? Quina és la seva espiritualitat? Quina és la dimensió del conflicte ocasionat per la invasió xinesa d?aquest país?

Des d'ara i fins al 15 de novembre pots saber-ho tot sobre el Tibet .

T'oferim les següents propostes:

1.- Informa't a fons: entra a l'apartat Expedició al Tibet  on hi trobaràs el vibrant relat del recent viatge que l'expert Josep Lluís Alay ha realitzat a les regions més remotes del Tibet.

2.- Llegeix… els llibres que et recomanen i que pots demanar a la teva biblioteca. Són obres divulgadores i, alhora, rigoroses.

3.- Envia'ns les teves preguntes mitjançant l'apartat Pregunta, i els experts respondran els teus dubtes.  

4.- Resolt l'enigma, podràs participar en el sorteig d'una sortida per anar observar cetacis!

5.- Escolta… alguna de les següents xerrades que es faran a les biblioteques.

           29 d'octubre – Barcelona (Biblioteca Sant Antoni – Joan Oliver) , conferència a les 18:30 hores a càrrec de Josep Alay.

           6 de novembre – Berga  (Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet) , conferència a les 19:30 hores a càrrec de Josep Alay

           13 de novembre – Sant Feliu de Guíxols (Biblioteca Octavi Viader i Margarit), conferència a les 20h a càrrec de David Segarra  

 

Ciència a les biblioteques

Aquesta activitat sobre el Tibet s'emmarca dins el programa Ara Ciència!, una iniciativa conjunta de les biblioteques públiques de Catalunya i de Recerca en Acció amb la finalitat d'apropar la ciència als usuaris de les biblioteques.

De forma periòdica es tractaran diversos temes d'interès científic i social. Recerca en acció facilita continguts divulgatius preparats per experts i dóna l'opció d'enviar preguntes que seran respostes pels científics. Per la seva part, les biblioteques organitzen xerrades a càrrec d'investigadors reconeguts, i posen a l'abast dels lectors interessats una selecció de llibres seleccionats pels experts en cada matèria.