Vídeo de la xerrada "El funcionament del cos humà"

17 novembre 2016 | basic, Biologia, Infantil i Primària, Vídeos (conferències, xerrades, tallers...)

Cap del Servei de Medecina Preventiva i Epidemiologia del Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, el doctor Antoni Trilla ens ofereix  aquesta xerrada una explicació molt entenedora i atractiva sobre el funcionament del cos humà, adreçada a mestres de Primària.
Després d’una explicació inicial sobre els nivells d’organització del nostre cos, Antoni Trilla basa la seva xerrada en la comparació entre el cos humà i una màquina, comparació que aplica als diferents sistemes orgànics:  el muscular, esquelètic, circulatori, nerviós, immunològic , respiratori, endocrí, digestiu i excretor. Finalment, el doctor Trilla analitza el paper dels sistemes de coordinació que fan que tot l’organisme treballi com un conjunt organitzat.
 

 
Podeu accedir aquí al power poiint de la seva presentació, en format pdf: com-funciona-el-cos-huma.
La xerrada va ser pronunciada el 15 de novembre del 2016 a la seu de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) dins el programa “Petits Talents Científics”, coorganitzat per la FCRi, l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona i EduCaixa – Obra Social ‘la Caixa’.