Notícies

Divulga la recerca de La Marató de TV3

13 març 2012 | Notícies

Amb l’objectiu de promoure la divulgació científica entre els joves estudiants mitjançant la creació de reportatges audiovisuals de 3 minuts es presenta el Concurs Divulga la Recerca de La Marató de TV3,  fruit de l’acord entre la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca i la Fundació La Marató de TV3. ,

Els projectes finançats anualment pels fons recaptats en La Marató de TV3 es fan públics 5 anys després en un simposi organitzat per la Fundació La Marató de TV3. Per a que els resultats d’aquesta recerca arribin a la societat, promovem aquesta iniciativa.

El concurs està destinat a estudiants de màsters i postgraus de Comunicació, estudiants de Comunicació Audiovisual, Periodisme o Publicitat i Relacions Públiques que hagin cursat com a mínim el primer cicle de la carrera, així com a estudiants de cicles formatius de grau superior en Audiovisuals. Tot i que es podrà donar prioritat a estudiants matriculats en curs, també s’hi poden presentar exalumnes de les dues últimes promocions dels estudis esmentats. Les persones interessades poden presentar les seves candidatures fins al 22 de març de 2012.  

Els alumnes participants podran contactar directament amb els investigadors, conèixer el seu entorn i entendre com la recerca ajuda a la societat, i realitzar així els reportatges de 3 minuts que hauran de fer arribar a la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca fins al 4 de juny. Els participants optaran a 3 premis de 2.000 € per grup, en forma de beca remunerada a les entitats organitzadores.

Tota la informació, les bases i els formularis d’inscripció es poden trobar al web de la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca.