Notícies

Concurs de cartells de la Setmana de la Ciència

21 maig 2012 | Notícies

La Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca ha convocat una nova edició del Concurs de Cartells de la Setmana de la Ciència, que se celebrarà del 16 al 25 de novembre de 2012. Enguany, la 17a edició de la Setmana (SC’12), estarà dedicada a l’energia sostenible, l’envelliment i la neurociència i els cartells hauran de reflectir aquestes temàtiques.

El termini de lliurament dels originals finalitza el proper 16 de juliol. Els originals (DIN A3 ampliable a DIN A2, en suport rígid i aptes per a impressió a quatre tintes) hauran d’incloure un text específic i el logotip de l’SC’12 i el de les entitats organitzadores, disponibles al web www.fundaciorecerca.cat/setmanaciencia, on també es poden consultar les bases del concurs. El guanyador del concurs serà premiat amb 1.000 euros.

Tradicionalment, la Setmana de la Ciència a Catalunya, organitzada per la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca, basa la seva imatge en un cartell seleccionat a través d’un concurs obert a tota la societat. De les seves 17 edicions, 15 han comptat amb aquest concurs per triar-ne la imatge, al qual s’han presentat més de 700 cartells en el decurs d’aquests anys.