Cim d'Àligues

23 juny 2010 | Turisme científic

Un centre especialitzat en l’estudi, mostra, cria i vol d’aus rapinyaires

Si us agraden aquest majestuosos ocells que són les aus rapinyaires no us podeu perdre el Cim d’Àligues. En les seves instal·lacions, ubicades a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental), Cim d’Àligues alberga un centenar d’aus de 28 espècies diferents.

Es tracta d’un centre únic en el seu gènere en l’estudi, mostra, cria i vol de les aus rapinyaires. És a dir, que es un lloc ideal per a conèixer les característiques i peculiaritats d’aquests magnífics ocells.

La sessió de vol i la visita guiada a la zona d’aus són les dues activitats principals del centre. En les sessions de vol, que tenen una durada aproximada de 45 minuts, els visitants viuen l’experiència de veure volar a poca distància els animals.

A través de la visita guiada a la zona d’aus s’aprenen conceptes generales sobre aquests animals, tals com tipus d’alimentació, comportament, espècies autòctones, hàbitats que ocupen…

El temps és un factor determinant per a fer la sessió de vol perquè, en cas de pluja, els ocells no surten a volar. Així que us aconsellem consultar les previsions meteorològiques abans d’anar-hi.

Més informació: http://www.cimdaligues.com/