Notícies

Acte d'entrega dels guardons X(p)rimenta

29 juny 2011 | Notícies

El dimarts 28 de juny va tenir lloc l’acte d’entrega de les distincions concedides a les escoles dins la iniciativa X(p)rimenta. L’acte va tenir lloc al Campus de Castelldefels de la UPC, seu de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aerospacial (EETA).

Hi van acudir desenes d’alumnes acompanyats pels seus Mestres i familiars. Alguns venien de ben a prop, d’altres es van haver de traslladar des de localitats tan llunyanes com ara Alcanar o Sils. Gairebé ningú va faltar.

En l’acte es va fer entrega dels 7 premis concedits pel jurat: dos premis corresponents a Primària, dos a Secundària, dos a Batxillerat i un a Formació Professional. A més, es van concedir 27 mencions d’honor, la qual cosa eleva a 34 la quantitat de distincions repartides.

 L’acte va esdevenir dominat per una atmosfera festiva i informal. Es van fer diverses demostracions tecnològiques a càrrec d’en Victor Grau, de la Universitat de Vic, que va fer levitar diversos objectes. Després, els diferents grups d’alumnes i mestres van anar ‘desfilant’ per a recollir el guardó i comentar breument el treball realitzat.

A l’hora dels parlaments van enraonar Jordi Gutierrez, sots director de l’EETA; Jordi Mazón, físic de l’EETA i membre de l’Associació Catalana de Comunicació Científica; i David Segarra, coordinador de Recerca en Acció, que van donar les gràcies als assistents en nom dels organitzadors i van animar als assistents a repetir experiència l’any vinent.

X(p)rimenta només ha fet que començar!

 

Lluííííssss

Els alumnes i els mestres guardonats reunits al Campus de Castelldefels el dimarts 28 de juny.

En Victor Grau fent demostracions de física
Els 3 ponents

D’esquerra a dreta en Jordi Gutiérrez, en Jordi Mazón i en David Segarra

Un robot que levita?