Notícies

187 vídeos concursen a X(p)rimenta 2016

11 maig 2016 | Notícies

S’acaba de cloure el termini de presentació dels vídeos de la iniciativa X(p)rimenta 2016, i s’han rebut 187 filmacions,  que  provenen de mestres, professors i alumnes d’Educació Primària, Secundària i de Batxillerat.

 
Ara el jurat comença la tasca de selecció dels treballs que seran mereixedors dels premis i mencions d’honor a les millors filmacions. El 22 de juny es farà l’acte de lliurament dels guardons a l’Escola de Telecomunicació i Aeronàutica de Castelledefels, de la UPC. A més del lliurament dels premis, també s’hi duran a terme diverses demostracions tecnològiques i una visita als laboratoris de la Universitat.
Els millors vídeos poden integrar-se a la base de dades d’experiments del portal Recerca en Acció, que compta ja amb 135 propostes.
X(p)rimenta és una iniciativa organitzada conjuntament per Recerca en Acció, portal de la Fundació  Catalana per a la Recerca i la Innovació i per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), i amb el patrocini dels Vilars Rurals, del Grup SERHS.
X(p)rimenta 2015 compta amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya,  la Fundació “la Caixa”, l’Escola de Telecomunicació i Aeronàutica de Castelldefels (Universitat Politècnica de Catalunya), el  Museu  de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, Escola Valenciana i  Physics.